Humlebolig til salgs

Arbeid av PARAPLY

Ved å kjøpe et humlehus hjelper du humlene med bolplass slik at de kan hjelpe oss med mat på bordet.

I april våkner de første humlene opp fra den lange vinterdvalen, på jakt etter et sted å bosette seg. I urbane områder med tettbebyggelse er det ofte sterk mangel på egnede plasser hvor humlene kan etablere sine bol. I 2017 lanserte imidlertid foreningen La Humla Suse et tiltak, det lokalproduserte humlehuset «Humlebo». Ved å være med på å sette opp ideelle bolplassar kan vi nå bidra til å snu trenden. Men hvordan kan vi få vi folks øyne opp for den spesialdesignete funkisperlen?

Jo, ved å legge ut en boligannonse på Norges største markedsplass, Finn.no.

Finn.no har tidligere vist engasjement for å løse verdens utfordringer (havplast), og viser nok en gang hvordan næringslivet kan bidra til noe bra. I annonsen, som allerede har fått godt over 7000 visninger, kan potensielle huskjøpere og  humlevenner få et innblikk i humlas hverdag. Huset tar naturligvis hensyn til hvordan humler liker å ha hjemmene sine, og er innredet etter humlas smak og med bruktkupp fra Torget inne på Finn. Her kan man også lese om den viktige jobben humlene gjør med pollinering av planter, og hva vi kan gjøre for å hjelpe. For ved å kjøpe et humlehus hjelper du humlene med bolplass så de kan hjelpe oss med mat på bordet. Grei avtale, ikke sant?

Boligannonsen ser du her og Susehuset kan bestilles her. Under ser du bakomfilmen om hvordan annonsen ble til:Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.