Velkommen til Nasjonalparkriket

Arbeid av Field Productions

Profilfilm for reiselivsselskapet Nasjonalparkriket, som omfatter de seks nasjonalparkene Dovre, Dovrefjell, Jotunheimen, Rondane, Breheimen og Reinheimen.

Målet med filmen er å vise den store variasjonen i opplevelser regionen har å tilby. 

– Derfor gikk vi for å spille på kontraster og skildre ytterpunktene i de ulike aktivitetene. Nord-Gudbrandsdalen er et unikt område hvor det finnes uendelig med muligheter. Valget er ditt, forteller regissør Jan Petter Aarskog i Field Productions

Ifølge reiselivssjef i Nasjonalparkriket, Ole Erik Bjørnstadhaugen har prosjektet gitt Nasjonalparkriket «en utrolig boost». 

– Filmen har fått stor oppmerksomhet i alle våre kanaler. Vi har fått levert et produkt av særdeles høy kvalitet og det merkes, sier Bjørnstadhaugen.

Drømmeprosjekt

Produsent Filip Christensen forteller at det er spesielt gøy å få lov for et produksjonsselskap som Field Productions å få være med å fremheve Gudbrandsdalen og de seks nasjonalparkene Dovre, Dovrefjell, Jotunheimen, Rondane, Breheimen og Reinheimen.

– Historisk sett er dette kjernen av norsk fjellturisme, og på mange måter et drømmeprosjekt for oss i Field Productions. Vår drivkraft er å skape inspirerende filmer med fokus på gode historier og spektakulære bilder, ideelt sett i norsk natur, sier Christensen.

Her kan du se filmen med engelsk voiceover

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.