En jubileumsbok av de sjeldne

Én fotograf. 10 år. Ca. 3600 øyeblikk. Samlet i én eneste bok.

66568 665fe original
66571 13b66 original
66574 685d7 original
66577 bcd2c original
66580 63564 original
66583 a344f original

Oppgaven: Fotograf Anne Lise Norheim kom til Fasett med ønske om å markere sitt 10-årsjubileum. Med kjennskap som et viktig suksesskriterium for at en fotograf som Anne Lise får nye jobber, var det et behov å vise frem noe av det gode arbeidet hun har gjort gjennom spennende oppdrag for utallige oppdragsgivere.

Men hvordan velger man ut de beste øyeblikkene når listen er lang som et godt år … ganger ti?

Løsningen: Svaret fra Fasett var ikke å velge bort noen i det hele tatt. Boken «Ca. 3600 øyeblikk» finnes kun i ett eksemplar, men til gjengjeld inneholder den alt.

10 år samlet i et festskrift, en 30 kilos fest av en bok med et øyeblikks historie på hver side.

Idé, design og produksjon er løst av Fasett, med produksjonsbistand fra boktrykker Terje Erland. Det som først ble omtalt som «et umulig prosjekt» er blitt realisert med solid håndverk, gamle kunster og en bokpresse fra 1930-tallet. For å nevne noe.

På grunn av bokens størrelse har vi også laget en spesialutviklet bok-jekk med sveiv, som gjør det mulig å bla seg igjennom ti års øyeblikk.

Før selve jubileumsfesten ble det sendt ut invitasjoner i form av bokmerker, og uken før festen ble en blank miniatyrutgave også sendt på rundgang mellom byråene i Stavanger og omegn, slik at en kunne sette seg på lånelisten.

– En fryd å jobbe med Fasett

Anne Lise Norheim har vært kunde hos Fasett i ti år, og er kjent for å spre glede hver gang hun er innom. Med stor forkjærlighet for det håndfaste, er hun meget fornøyd med boka.

– Da Fasett foreslo at jeg skulle samle 3600 øyeblikk i én eneste bok, så tenkte jeg JAAAAAAAAAAA! Dette gjør vi! For en fantastisk morsom idé! Fasett har funnet ut hvem jeg er og hva som er viktig for meg. Og resultatet har blitt helt som forventet: Sykt kult!, sier hun.

Involverte byråer

Fasett symbol RGB pos 800px

Fasett