Et år med AVIS

Bilutleie-firmaet AVIS har sluppet en miniserie via sine sosiale kanaler i Norge, Sverige og Danmark.

90403 bb092 original
90404 158d7 original

AVIS Skandinavia hadde nylig premiere på miniserien «Et år med AVIS», som består av 10 episoder hvor vi får følge et ungt par gjennom et år, i en klassisk kjærlighetshistorie.


– Det har vært en utrolig morsom produksjon, hvor vi har fått leke oss fritt med å blande fiksjon og reklame, forteller Maren Victoria Thingnæs i produksjonsselskapet Giraff Stories.


I mediespilleren ser du de tre første episodene i serien.


Giraff Stories holder til i Bygdøy Allé og har gjennom de tre siste årene samarbeidet med kunder av forskjellig størrelse, blant andre Fjordland, AVIS Skandinavia, Woolland og Sparebank 1. Filmproduksjonsselskapet er lillesøsteren til medieselskapet Giraff Media og består av regissørene Kjell Erik Egeland og nevnte Thingnæs. Førstnevnte med erfaring fra reklame, innhold og effektiv historiefortelling, mens Thingnæs har sitt spesialfelt innenfor dokumentar og flere år i tv-bransjen.


– Vi har som mål å utmerke oss innen strategisk kommunikasjon og visuell historiefortelling i sosiale kanaler, og vi benytter oss av et stort og stadig voksende nettverk av eksterne ressurser som hentes inn til prosjektspesifikke oppgaver, forteller Thingnæs.


Involverte byråer

Giraff Stories