Oseana Nettsted

Bakgrunn og målsetning: Os kommune utenfor Bergen skal bygge nytt, stort og flott kunst- og kulturhus like i sjøkanten

1157 e8fa8 original
1710 29cf6 original
2208 f2ebc original
2725 59490 original
3656 bdcb4 original

Bakgrunn og målsetning: Os kommune utenfor Bergen skal bygge nytt, stort og flott kunst- og kulturhus like i sjøkanten. Arkitekturen speiler naturen i Os – fjell og fjord som møtes i dramatiske og spennende former. Vår oppgave var å gi senteret nettsider som skal bidra til å hente inn sponsorer til byggingen av senteret samt skape interesse rundt senteret i regionens publikum.

Konsept og idé: Oseana kunst- og kultursenter er et dynamisk hus som skal romme en hel verden av inspirasjon. Derfor var det viktig for oss å skape en profil og en nettside som er like dynamisk, variert og rik. Og som også kan lastes ned som et eget presentasjonsverktøy!

Siden kan editeres i en online applikasjon som heter Webresentation. Her kan man publisere nye faner, endre tekst og bilder, men også lage og laste ned presentasjoner til bruk i møter. Nettløsningen anvender sanntids 3D i Flash noe som gjør at vi kan bruke 3D på en brukervennlig måte i en intuitiv navigasjon uten bruk av video elementer Logoen er bygget opp av forenklede elementer fra byggets arkitektur. Disse går også igjen som et grunnleggende element for navigasjonen på nettsidene.

Involverte byråer

95091 35f6f original

Melvær&Co