En hytteserie inspirert av Skarvheimen i Hallingdal

Visuell identitet og skreddersydde nettsider for Skarvhytta

90067 3c0b8 original
90069 62f71 original
90070 a6944 original
90071 adc0b original
90210 f7f83 original

Skarvhytta er en enkel hytte, i sin uttrykksform. Tanken bak designet har vært å gjøre kontrasten mellom inne og ute så liten som mulig. Hytta er dessuten basert på moduler, som åpner opp for å utvide hvis behovet skulle melde seg.


- Logoen er enkel og stilren. Den reflekterer med dette det samme uttrykket til hyttene fra Skarvhytta. Aen i logoen illustrerer et fjell, men kan også assosieres med moduler satt sammen, slik hyttene også er satt sammen av moduler, forteller Peter Vigdal, som har skapt den visuelle profilen. Han fortsetter; - På samme måte som hyttene er fargene i paletten både spenstige og inspirert av fjellet.


Enkle, praktiske, stilrene hytter med flere originale løsninger. Disse egenskapene kunne i stor grad også overføres til nettsiden vi fikk i oppdrag å lage for hyttekonseptet Skarvhytta. For den aktuelle hyttekjøperen skulle det blant annet være lett å finne sin favoritt blant hyttemodellene.


I tillegg ønsket vi at nettsiden skulle være en tydelig forlengelse av den visuelle profilen til Skarvhytta. Derfor kodet vi nettsiden helt fra bunn av, med overveide valg inn i hver minste detalj. Resultatet ble en smidig nettside godt tilpasset dagens krav, med lang levetid og lite vedlikehold.

Involverte byråer

90104 7bc8f original

Kreator