Vil redde tiltaket Flerkulturell doula

Produksjonsselskapet Liten film har på oppdrag for Sanitetskvinnene produsert en ny kampanjefilm for å redde tiltaket Flerkulturell doula.

Sanitetskv

Filmen ble lansert i går, med Henrik Mestad, Agnes Kittelsen, Anette Hoff, Iselin Shumba og Ingvild Holthe Bygdnes som ansikter utad (alle har stilt opp gratis). Kampanjen er foreløpig sluppet i sosiale kanaler, med hensikt å skaffe så mange underskrifter som mulig, og disse skal leveres til Stortinget før nytt statsbudsjett vedtas 10. desember.

– Jeg er så stolt av alle de flerkulturelle doulaene som virkelig bidrar til likeverdigehelsetjenester i praksis. De utgjør en forskjell i gravide og nybakte mødre og fedres liv. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på kampanjen allerede, og den har begynt å spre seg til andre land, sier Marit Stene Severinsen, prosjektleder i Norske Kvinners Sanitetsforening.

– Selv om vi brenner for filmproduksjon generelt, er det ikke til å stikke under en stol at det er litt ekstra fint å få løse oppdrag som dette. Nå håper vi at filmen genererer nok underskrifter til at Sanitetskvinnene når målet sitt om å vekke beslutningstakerne på Stortinget, sier Johanne Koivunen Hoff, kreativ leder i liten film.

Involverte byråer

Liten film