Visuell identitet for Norges ledende auksjonshus

Sjekk ut den lekre visuelle profilen til auksjonshuset Blomqvist. Koboltblå utstråler kunst, sofistikasjon, originalitet og modighet. Det nye universet gjør merkevaren synlig og attraktiv.

Blomqvist topp scaled

Oppgaven

Blomqvist styrker sin merkevare. Vi i Metro Branding har videreutviklet deres visuelle identitet i tråd med auksjonshusets ambisjoner om å være et ledende og nyskapende auksjonshus. Logoen er uendret fordi den har et karakteristisk særpreg, resten er nytt. Basert på kundesentrisk tilnærming og brandsprint med Blomqvist har vi lagt det strategiske fundamentet som merkevaren skal bygges på. Alle kontaktpunkter gjennom hele kundereisen er gjennomgått for å skape en helhetlig opplevelse og treffe målgruppenes behov.

Løsning

Vi har utviklet en tydelig visuell identitet som fungerer godt både i digitale kanaler og på fysiske flater, naturligvis. Gjennom fonter, farger, bilder, illustrasjoner og grafiske elementer formidles Blomqvist sin ekspertise, kunnskap, passion og profesjonalitet. Profilen bærer objektene som selges på auksjon, slik at kunst, møbler, smykker, designvesker m.m. får skinne og komme til sin fulle rett.

Blomqvist logo 1 scaled
Blomqvist poster 3 scaled
Blomqvist So Me 1 scaled
Blomqvist nyhetsbrev scaled
Blomqvist mobil scaled
Skjerm scaled
Blomqvist bag scaled
Blomqvist typo 1 scaled
Blomqvist pakning 1 scaled
Stol 1 scaled
Ring 2 scaled
Study scaled

Involverte byråer

95885 6800e original

Metro Branding