Nedtelling til Gullblyanten: Stig Eilert Svendsen

Vi spekulerer videre om muligere vinnere i Gullblyanten, og turen har kommet kreativ leder i Kikkut/Bakerman, Stig Eilert Svendsen.

Stig Eilert Svendsen med Gullblyant fra 2007.

Stig Eilert Svendsen studerte grafisk design og reklame ved SFGD – Skolen for Grafisk Design på begynnelsen av nittitallet, han har en fortid som AD i Rostra Reklamebyrå, og har vært AD og kreativ leder i Kikkut (senere Kikkut/Bakerman) siden 2003. Gullblyanten vi overtalte ham til å posere med (motvillig) vant han og byrået for Amnestys «Activist»-kampanje i 2007, som tok gull i Samfunnskategorien.

– Her er fire jobber jeg synes det er rart om ikke vinner noe i Gullblyanten i år, forteller Svendsen.


  • #kjærepappa for Care Norge av Schjærven Reklamebyrå i samarbeid med Tangrystan og Clockwork
– En soleklar favoritt, håper Schjærven lar sine flinke folk skinne i Gullblyanten for denne jobben. Sterk og klar, og går rett i hjerte til alle fedre. Spesielt til oss som er så heldige å ha døtre. Jeg har selv jobbet med denne problemstillingen, og tar av meg hatten for Care som tør å bruke lang tid og en flott produksjon på å belyse temaet så godt og grundig.

– TV aksjonen har dessverre utviklet seg til å bli avhengig av stor grad av fordypning for å nå målene med full dekkning av bøssebærere. Det innebærer at kampanjene for å skaffe bøssebærere har vokst seg nesten absurd store. Når det er sagt synes jeg at POL, spesielt nettsiden regnskogvokter.blimed.no har løst dette på en svært tilfredstillende måte. Stor grad av muligheter for fordypning og en fin emosjonell tilnærming.

– Kreativt og morsomt. Gøy å aktualisere utvendig maling «off-season». Sikkert mange barn som gleder seg til å male huset til sommeren.

  • «My Precioussss» vignett for Bring i forbindelse med Gullblyanten 2014 av Kitchen og Qvisten
– En sjeldent presis «sponsorjobb». Digger Qvistens evne til å løfte dette til en så kul greie.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.