Kreatører til Maskinen

Merkevare- og kommunikasjonsbyrået Maskinen styrker seg på kreativitet og konseptutvikling med art director Tonje Schøyen Ertzaas fra MediaCom og tekstforfatter Herman Winger Ramm fra The&Partnership.

X PM Maskinen Ida Tonje Ketil og Herman x
Foran: Herman Winger Ramm. Bak: Ida Wildhagen, Tonje Ertzaas og Ketil Winther Løkke. Foto: Maskinen

Maskinen har med sin spisskompetanse på utvikling av merkevarer tatt en stadig større rolle i leveranser og prosjekter for sine kunder. Nyansettelsene markerer nå at byrået satser ytterligere på kreativitet, konseptutvikling og innhold.

– Dette er strategisk viktige signeringer for oss i Maskinen, og vi har gledet oss skikkelig til å få to så flinke og fine folk som Tonje og Herman på plass. Faglig så utfyller de oss perfekt, og alle Maskinistene gleder seg til å få deres kompetanse og energi med i prosjektene, sier byråleder Ketil Winther Løkke.

Lang erfaring fra reklame- og mediebransjen

Tonje Ertzaas er utdannet AD fra Westerdals og har jobbet som kreatør i blant annet Dist, Circus, McCann og sist MediaCom. Hun tar med seg erfaring med konseptutvikling og strategi for kunder som TINE, Boots Apotek, Visit Telemark, Sparebank 1 og Coca-Cola.

– Jeg har kjent til Maskinen i en årrekke og føler meg trygg på at jeg har kommet til en gjeng med veldig fine folk som leverer tydelige strategier og solid håndverk, sier Tonje. Når det i tillegg er kontorhunder og god kaffe her på Factory Tøyen er jeg veldig fornøyd!

Fra gründerliv til kreatør for Toyota

Herman Winger Ramm er utdannet ved Høyskolen Kristiania. Etter å ha drevet på egenhånd i prosjektet Herman&Magnus, har han de siste årene vært kreatør og tekstforfatter i The&Partnership, og har jobbet tett på kunder som Toyota, Petter Northug og Nordea.

– Det er både spennende og kult å bli en del av dette maskineriet, som består av innmari dyktige folk med skikkelig peiling på tingene sine. I tillegg har alle oppført seg hyggelig så langt, så det lover godt på den fronten også. Gleder meg stort til tiden fremover!

En spennende høst i vente

De to nyankomne kreatørene får kort tid til å riste av seg sommerens besøk i Dyreparken og hos svigerfamilien i Sverige. Nå kobles de på byråets prosjekter.

– Nå har vi ventet veldig lenge, og har derfor valgt å gå for en onboarding med overtenning i lykkerus. Tonje og Herman kobles nå på prosjekter som allerede løper, og i arbeidet med å posisjonere byrået ytterligere, dette er gøy! Avslutter daglig leder, Ida Wildhagen i Maskinen.