Moro for ongan

Kudosstafettpinnen flytter seg fra Simen Frogner i LOS&CO på Vippetangen til Ida Rogde hos JCP Ignite i Akersbakken.

Ida Rogde, Art Director i JCP IgniteIda Rogde ble født på Westerdals og oppdratt av Hyper og JCP Ignite. Nå jobber hun i team med Mariann Rasch Sandvik og er på leting etter en ny jobb-familie. 

– Nei haijn steike Simen, takk! Deijn herrane kudos pijn e jo ikke hværdagskost førr en fjæronge!  

Nåvel, er det slik å forstå. Fortell om en norskprodusert jobb du er glad i.

– Siden vi startet med litt stereotypisk humor, tenker jeg vi kan fortsette med det. Jeg er veldig glad i sånn «kosemobbing» som min far kaller det. En jobb jeg syns fortjener litt kudos er Volkswagen vinter fra TRY. Det er like moro hver gang noen blir overrasket over at det vinteren er her, spesielt for en nordfra hvor vi ikke har sommer, bare tre måneder med dårlig skiføre [se filmen i mediespilleren].

– Og mens vi er inne på kjøring vil jeg dra fram en kjørete jobb til: «Hvor langt er du villig til å gå for lappen» fra Anorak er jo kjempegøy, og så enkel. LOL, som kidsa sier. 

«Hvor langt er du villig til å gå» for Wright trafikkskole av Anorak:

Nevn et inspirerende internasjonalt eller utenlandsk arbeid du gjerne skulle ha lagd selv.

– Dyr er liksom min greie. Og drømmebriefen kommer fra NOAH, WWF, dyrebeskyttelsen eller noe i den duren. Så Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde laget «Ant Rally» fra BBDO i Tyskland. Den er så selvfølgelig når man ser den, men jeg skjønner ikke hvordan de kom på det. 

«Ant Rally» for WWF av BBDO Düsseldorf:


De bare henger og slenger som baller gjør og prater om ballete ting.

– Siden vi startet med litt kosemobbing og stereotypier kan vi avslutte med det. Et arbeid jeg syns er veldig gøy, er «The boys» for Bonds underwear. Se på de da! De bare henger og slenger som baller gjør og prater om ballete ting. Moro for ongan. 

«The Boys» for Bonds underwear av Clemenger BBDO:Balls will be balls, si. Hvem vil du sende stafettpinnen videre til, og hvorfor?

– Den vil jeg sende til Ola Nielsen i Hyper, fordi jeg er fascinert over hvordan hjernen hans fungerer og vil se hvilke arbeider han trekker fram. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.