Hvor er webdesignere om 5 år?

Jeg skjønner ikke hvordan webdesignere og grafiske designere kan få så godt betalt som de gjør med å lage nettsider. Det er jo så enkelt!

Jeg har akkurat laget meg ny blogg, gjennom netthjelperen wordpress. Den harfått seg en oppussing, noe jeg er veldig fornøyd med! Det tok ikke lang tid idet hele tatt, og det ble et veldig bra resultat. Så det jeg ikke skjønner erhvordan webdesignere og grafisk designere kan få så godt betalt som de gjør,med å lage slike ting. Det er jo så enklet, hvem som helst kan få til flotteting. Du finner fargekart overalt på nett og det er mange skrifttypertilgjengelig.

Minmening er at de er overbetalt!! Har noen egentlig vært bak skjermen når enwebdesigner arbeider? Wordpress tilbyr fine sider til kun 15$ og ut iarbeidslivet får webdesignere betalt flere 100 000 kr for én jobb. Jeg tror athvis jeg bruker litt mer tid på wordpress er jeg om ikke så alt for lang tidkvalifisert til å kunne lage nettsider. Det kommer sikkert til å være flere somtenker sånn som meg og flere som vil lære seg wordpress. Vil det da værewebdesignere om 5 år? Jeg tror jeg fint kan sjonglere mellom å mekke bil ogdesigne nettsider. 

http://www.sveinterje.com/

Kommentarer

Are Sundnes

6 år siden

trolling.jpg

Henning Sillerud

6 år siden

Enig enig! For å ikke snakke om bilmekanikere da! Forstår ikke at de kan ta så mye betalt som de kan i dag. Bytta nettopp dekk på bilen min selv og det var jo enkelt! Har byttet både olje og tennplugger tidligere og det er jo null stress. Lurer på hva som kommer til å skje når vanlige folk finner ut dette. Er det forresten noen som har sett en bilmekaniker jobbe? Tror jeg fint kan sjonglere mellom å designe nettsider og jobbe som bilmekaniker om noen år ;)

Miran Kevic

Sr Motion Designer i Freelance

6 år siden

Ja de kommer til å eksistere og tjene enda mer enn i dag.
Å lage blogg er enkelt, fleste designere jobber ikke med slikt eller designe det. De jobber med å lage slike kampanjer:
http://www.nike.com/jumpman23/aj2012/
Etter at du ser på den websiden, regner jeg med at vi kan legge ned diskusjonen :)

Ole-Per Marthinsen

Grafisk designer i Enjoy Design

6 år siden

Vet ikke om jeg skal ta dette seriøst eller ikke.
Jeg er enig i at det var en stilig nettside Miran. Men det finnes mange sider som ikke er like "fancy", og som fungerer like bra som disse. Derfor tror jeg at folk som meg, som ikke er utdannet kan lage sider for store merkevarer, og kan tjene store penger!! Det enkle er ofte det beste.

Diogo Valério

Creative Director i Int.

5 år, 12 måneder siden

Fantastisk hjemmeside. Grattis!
En ting er sikkert, om 5 år vil webdesignere være eldre. Ihvertfall de som overlever.