Populært litteraturhus

Litteraturhuset i Oslo har opplevd 75.000 besøk fordelt på 200 arrangementer siden oppstarten 5. oktober.

Drøye to måneder etter oppstarten kan Litteraturhuset konstatere at pågangen har vært formidabel – hele 75.000 mennesker har i høst vært over dørstokken på de nær 200 arrangemente som har foregått siden da, et gjennomsnitt på over 3 arrangementer pr. dag, forteller Litteraturhuset i en melding.

De presiserer at de har registrert 23.319 besøk på 200 arrangementer. De resterende drøye 50.000 «har vært gjester i kafe Oslo, besøkt bokhandelen eller tittet rundt på huset.»

Huset har totalt hatt førti arrangementer i egen regi, der over femti norske og elleve utenlandske forfattere har gjestet en av husets seks scener. Men mesteparten av aktiviteten på Litteraturhuset er det eksterne arrangører som står for. I høst har blant andre Utenriksdepartementet, Bokklubben, Leser søker bok og Deichmanske bibliotek innført faste møteserier for publikum
 
Litteraturhusets programkatalog for første kvartal 2008 kommer ut 9. januar. Allerede før jul vil imidlertid hele programmet publiseres på www.litteraturhuset.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.