Mer frykt og avsky i fjellheimen

Snart starter opptakene til «Fritt vilt II». En ny miks av ferske og erfarne skuespillere er på plass, samt eneste overlevende fra forrige film, Ingrid Bolsø Berdal.



Med unntak av hovedrolleinnehaver Ingrid Bolsø Berdal, har rollelisten til nå vært hemmelig. Film en skrevet av Roar Uthaug, men registolen har han overlatt svenske Mats Stenberg, fast reklameregissør i stallen til Fantefilm. Stenberg lanserer i dag hele rollegalleriet i den kommende norske skrekkfilmen.
– Jeg er utrolig fornøyd med det teamet vi nå har samlet. Det er en flott miks av erfarne skuespillere og unge stjerneskudd, sier regissøren.

At Ingrid Bolsø Berdal blir med videre i hovedrollen som Jannicke, har lenge vært kjent. I dag ble det klart at erfarne Fridtjov Såheim skal spille en sentral rolle i filmen sammen med blant annet «Max Manus»-aktuelle Mats Eldøen. Blant mer ukjente navn finner vi Johanna Mørck, Kim Widfladt og Marthe Snorresdotter Rovik.
– Vi har gått mange runder for å være sikre på at vi har funnet de rette skuespillerne til de ulike rollene, og er sikre på at den casten vi i dag presenterer er optimal for filmen. Spesielt spennende er det jo at såpass mange ukjente navn står på rollelisten. Vi har tro på at disse skuespillerne kommer til å bli store stjerner i fremtiden, sier Stenberg.

«Fritt vilt II» starter opptak 28. februar på location i Lom, Jotunheimen og Ås i Akershus. Filmen har premiere høsten 2008 på kinoer over hele landet.

Her er rollelisten:
Ingrid Bolsø Berdal – Jannicke
Fridtjov Såheim – legen Herman
Mats Eldøen – politimannen Sverre
Marthe Snorresdotter Rovik – turnuslegen Camilla
Johanna Mørck – sykepleier Audhild
Kim Widfladt – oppsynsmannen Ole

Bakmenn:
Produksjonsselskap: Fantefilm Fiksjon AS
Ansvarlige produsenter: Martin Sundland og Kristian Sinkerud
Utdøvende produsent: Magne Lyngner
Assosiert produsent: Roar Uthaug
Manuskript: Thomas Moldestad
Regissør: Mats Stenberg
Fotograf: Anders Flatland
Distribusjon: Nordisk Film AS
Premiere: oktober 2008