Skal levere innhold til Web-TV

Sølvsuper AS, et av selskapene i Geir Osnes' Skyskraper-system, har blitt valgt som norsk samarbeidspartner for webTV-løsningene til Xstream.



Xstream er et av Europas ledende selskaper innen overføring av TV-bilder til web og mobil. Deres publiseringssystem brukes blant annet av Dagbladet-TV, Aftenposten-TV, GuleSider.no og Citroën Norge.

Klassisk titulert
Nå har selskapet, som har hovedsete i København, valgt Sølvsuper som samarbeidspartner. Sølvsuper er et interaktiv produksjonsselskap som ble startet opp våren 2007, nostalgisk døpt etter de klassiske radiomottakerne og stereoforsterkerne fra Tandberg.

– Valget falt på Sølvsuper fordi vi var på jakt etter et innovativt firma med spisskompetanse på TV- og videoproduksjon for Internett, sier Harald Sæther, European Market Manager i Xstream.

Daglig leder i Sølvsuper AS, Øystein D. Haare, er entusiastisk over samarbeidet.

– Ingen tvil, Xstream har utviklet bransjens beste webTV-system, både når det gjelder teknisk løsning, brukergrensesnitt og pris. Vi bruker også systemet for våre direktesendinger på web.

Geir E. Osnes, som leder selskapsfellesskapet Skyskraper i Maridalsveien 89, er også såre fornøyd.
– Dette gir Sølvsuper og Skyskraper et kjempefortrinn. I dette markedet er trygghet og seriøsitet en viktig faktor, og med Xstream kan vi nå levere både produksjon og distribusjon på aller høyeste nivå.