Braviareklame med Guinness-rekord

Fallon har lansert sin nye reklamefilm for Sony Bravia, titulert «Zoetrope», etter 1800-tallsteknologien som brukes i filmen.

En Zoetrop er et optisk, karuselliknende instrument som med statiske bilder skaper en illusjon av bevegelse ved hjelp av høy fart; en tidlig tilnærming til filmmediet.

Da Fallon dro til Venaria i Italia for å skyte reklamefilmen, bygget de et apparat som ble ti meter bredt og som spinner i over 40 kilometer i timen, noe som er verdens største i sitt slag. Guinness rekordbok var til stede for å verifisere rekorden.

Filmen promoterer Bravia-teknikken Motionflow 200Hz, som antakeligvis er det nyeste heite på området, og Fallon valgte altså den eldste måten å kreere bevegelige bilder for å reklamere for det.

For øvrig: Den brasilianske fotballspilleren «Kaka» (Ricardo Izecson dos Santos Leite) er med, av en eller annen grunn.

Kunde: Sony
Byrå: Fallon, London
Regi: Vernie Yeung
Produksjonsselskap: RSA/Eponymous

Kommentarer

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

9 år, 3 måneder siden

Ja, nettopp. Jeg var sikker på at de hadde en god grunn.

Tommy Øvrum

9 år, 3 måneder siden

"For øvrig: Den brasilianske fotballspilleren «Kaka» (Ricardo Izecson dos Santos Leite) er med, av en eller annen grunn." = http://www.sony.net/SonyInfo/News/Press/200807/08-089E/index.html.

Alexander Gjersøe

9 år, 3 måneder siden


"Kaká's total commitment to top quality football is in perfect harmony with Sony's never-ending commitment to deliver the ultimate in quality HD"hehe.