Ny daglig leder i Grafill

Kommersiell sjef i Den Norske Opera og Ballett, Martin Biehl blir ny Grafill-leder.Martin Biehl (42) er i dag kommersiell sjef i Den Norske Opera og Ballett. Tidligere har han vært administrerende direktør i Blomqvist Kunsthandel, kommunikasjonsdirektør i Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design og direktør i Kunstindustrimuseet. Han er utdannet økonom, kunstviter og kunsthistoriker.

– Jeg gleder jeg meg til å bli mer kjent med Grafills medlemmer, og starte arbeidet med å synliggjøre et profesjonelt fagmiljø, samt å bevisstgjøre samfunnet om viktigheten av høy kvalitet i våre visuelle omgivelser, sier Biehl.

– Martin Biehl er en tydelig og dynamisk leder som er samlende og motiverende, og vil være en god ambassadør og et godt talerør for Grafill utad. Hans utdannelse og erfaring innen kultur og økonomi er ressurser som vil være verdifulle for oss, det samme gjelder hans sponsorerfaring og kontaktflater innen vår bransje, næringslivet og det offentlige, heter det i en melding fra Grafill.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.