TV 2 med ny humorsatsing

Morten Ramm, Guri Solberg, Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen og Odd Magnus Williamson er fast ensemble i underholdningsprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen.»– Vi har påtatt oss en forpliktelse overfor NATO om å gjøre så godt vi kan for å få folk til å le, sier Williamson om forventningene til egne prestasjoner i programmet.

Gjennom ti programmer fra Nydalen TV-studios skal ensemblet i løpet av våren spille på humor, musikalske høydepunkter med storband – gjøre ville og humoristiske påfunn og sketsjer fra scenen. Hver uke leverer ensemblet også et skråblikk på ukas aktualiteter.

Selv om de er en samlet gjeng som skal spille på humor føler visse at de har en rolle å fylle.
– Jeg er en representant for familiens klovn. Det er mange av oss der ute, og nå skal jeg gi oss et ansikt, sier Else Kåss Furuseth.

Programleder fra TV 2, Guri Solberg, ser frem til å spille på sin humoristiske side.
– Jeg gleder meg til å være med på noe jeg ikke har gjort før. Denne gangen skal jeg ikke være programleder, men være med på å lage humor. Jeg er ferskingen, og det er en rolle jeg liker godt, sier Guri Solberg.

Hver uke dukker det opp en ny kjent person som skal lede programmet. Kjendisen som inntar denne rollen kan være den du minst venter å se i et humorprogram.

Foto: Bjørglie & Bergesen/TV 2

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.