Stor pågang i Best YET

Hele 62 bidrag ble levert inn til årets Best YET, idekonkurransen for unge kreative i regi av avisforeningene i Europa.YET er i denne sammenheng en forkortelse Young European Team – og eneste kriterium for å delta i konkurransen er at deltagerne er under 30 år. Hensikten er å inspirere unge kreative til å lage bedre annonser for Norges største reklamekanal: Avisen. I Norge er det Mediebedriftenes Landsforening som arrangerer konkurransen, som har prisutdeling i forbindelse med Gullblyanten.

Konkurransen ble avviklet tirsdag på Westerdals, og 62 bidrag ble innlevert ved konkurransens slutt. Det er ti bidrag mer enn i fjor.
– Vi fikk mye skryt av briefen, som i år var Møllers tran. Deltagerne fikk beskjed om å levere én ide, men kunne gjerne lage flere annonser på samme ide, forteller Helge Holbæk-Hanssen i Mediebedriftenes Landsforbund.

Juryeringen foregår i dag klokken 16.00. Vinneren blir annonsert på Gullblyanten 13. mars.

Juryen består av:
Robert Radoli, Dinamo
Sigurd Solberg, McCann
Ester Hjellum, Try
Andrè Koot, SMFB
Anders Beichmann, MediaNorge

Last ned briefen under.

Kommentarer

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

9 år, 2 måneder siden

Slik jeg har forstått det (løp ned i første og spurte Annebeth) blir tre team invitert til Gullblyanten. De vet dermed at de har vunnet, men ikke hvilken valør.

Finn (DIST) Knudsen

9 år, 2 måneder siden

Det var bare middels bra oppmøte på den Gode etterpå. Ingen som sloss og bare to som klina. Vi håper på bedre resultater neste år. Men briefen var veldig kul.

Ina Egelandsdal

Prosjektleder i POL

9 år, 2 måneder siden

Kommer i mrg eller på fredag visstnok..

Ole Peder Henriksen

9 år, 2 måneder siden

Det er jo spennende i seg selv

Ole Peder Henriksen

9 år, 2 måneder siden

Kommer det en shortlist i forkant??

Audun Bratrud

9 år, 2 måneder siden

Trist å være for gammel.