Omjuryering av Gullblyanten (aprilspøk)

Juryoberst Odd Einar Hennøy kaller inn den interaktive juryen på nytt for en omjuryering av kategorien Interaktive medier, annonser.



Etter den siste tids kritikk av vinnerarbeidet i kategorien Interaktive medier, annonser, har Juryoberst Odd Einar Hennøy sett seg nødt til å kalle inn den interaktive juryen på nytt for en omjuryering av kategorien

Juryen vil denne gangen også bli utvidet med en enda bredere interaktiv kompetanse.
– Det er klart at det er et nederlag å måtte gå til dette skrittet, men nå som det har kommet så mye ny informasjon på banen, ser jeg ingen annen mulighet enn å foreta en omjuryering, sier Odd Einar Hennøy. Den opprinnelige juryen vil bli komplettert med Eldar Skylstad fra Carat og Jon Lech Johansen (også kjent som DVD-Jon).

Fornøyd med DVD-Jon. Med en enda bredere interaktiv kompetanse i juryen, satser juryobersten denne gangen på å komme frem til et helt korrekt vinnerarbeid som ikke har brutt med eller utfordret noen av de mange retningslinjene som finnes på internett.
– Jeg er særlig fornøyd med å ha fått DVD-Jon med i juryen. Det han ikke vet om internett, er det ikke verdt å vite, avslutter Hennøy.

Juryeringen vil skje rett over påske, mens prisutdelingen vil bli avholdt i forbindelse med neste KF-sniklesing.