Miksmaster til finalen i ICMA Award

Som eneste norske byrå kom Miksmaster (tidligere Innoventure Design Center) til finalen i ICMA Awards hvor kortprodusenter fra hele verden deltar

7981 4756a original

Miksmaster fikk påskjønnelsen for et smartkort produsert for Norsk Tipping og Buypass i kategorien Best Other Secure Card Design.
– Med et opplag på to millioner er spillerkortet et produkt som når ut til svært mange. Dette er en stor anerkjennelse, sier Brita Bergsnov-Hansen, leder for design i Miksmaster.

Kortet inneholder en elektronisk ID som benyttes for pålogging, elektronisk signering og betaling hos Norsk Tipping og andre brukersteder knyttet mot Buypass.

– Miksmaster satser blant annet på design av bank-, kreditt- og betalingskort, og vi er blant de mest kompetente designmiljøene innen dette spesielle segmentet. Design av kort byr på en rekke utfordringer og muligheter, både når det gjelder sikkerhetsmessige problemstillinger og tekniske rammebetingelser som gir helt spesielle muligheter for designere som vet å utnytte dem, påpeker Bergsnov-Hansen.

– Da er det spesielt hyggelig å få en internasjonal anerkjennelse fra fagmiljøet.

Se ICMAs nettside for mer informasjon.

Ansvarlig for kortdesignet av Norsk Tippings spillkort er seniordesigner Bodil Egge.