Nytt norsk nettgalleri

Guttene bak DirtyDuckling lot seg ikke friste verken av IKEA eller kunstgallerienes bilder da de skulle dekorere hjemme. Løsningen på problemet ble å starte et eget nettgalleri.

10316 c039e original

Galleriet fokuserer på annerledes motiver og overkommelige priser.
– Vi vet at dette er et problem mange yngre, nyetablerte møter på. Man sørger for møbler og hvitevarer med en gang, mens veggene kan bli stående tomme i lang tid, nettopp fordi man ikke har funnet noe som passer, sier Ola Glærum Kleppe.

Med bakgrunn fra den kreative industrien har han, sammen med Lars Magnus Øksnes og Kjell-Vidar Teig møtt på mange flinke fotografer, grafisk designere og illustratører de siste årene. Arbeidene guttene ser i slike kreatørportofolioer er ofte svært dekorative.
– Vi synes kreatørene fortjener et utstillingsvindu, og at forbrukerne fortjener et nytt alternativ for bilder til vegg. Det er synd at så mange fine motiver kun skal ligge i portofolioer eller på nettsider rundt om kring, sier Lars Magnus.

Alle som vil kan sende inn bidrag til DirtyDuckling, og alle bidrag blir evaluert. De motivene som blir godkjent for salg, ender opp i nettgalleriet.
– Vi er opptatt av å representere et mangfold av stiler og uttrykk. Felles for de vi godkjenner er at de skiller seg ut. Vi har vel sett nok rullestein og makro-bilder av liljer nå? spør Ola retorisk.

Besøk nettgalleriet på www.dirtyduckling.no eller bloggen på blog.dirtyduckling.no.

Les mer om satsingen her.

Foto: Terje Løken