Itera Gazette kjøper Visual Funk

Itera Gazette kjøper digitalbyrået Visual Funk og forsterker med det sitt digitale nedslagsfelt.

Ifølge Itera Gazette ønsker de med oppkjøpet å ta en tydelig posisjon i en bransje hvor etterspørsel etter digitale kommunikasjonstjenester øker. Itera Gazette kjenner godt til Visual Funk gjennom flere samarbeidsprosjekter det siste året.

– Oppkjøpet av Visual Funk er en del av Itera Gazettes offensive strategi for å forsterke vårt digitale fokus. Visual Funk vil styrke vårt miljø ytterligere med sine dyktige fagpersoner. De representerer et spennende og nytenkende miljø som utfyller oss godt. For våre kunder innebærer dette at vi tar et større grep om den totale digitale verdikjeden, sier Kristian Enger, administrerende direktør.

Spennende for fagmiljøet. – Dette er et spennende steg for fagmiljøet vårt: Kompetansebredden i Itera Gazette gir oss en unik mulighet til å videreutvikle oss. Vi får nå også mulighet til å komme tidligere inn i prosjekter enn det vi gjør som underleverandør, noe som vil komme både våre eksisterende og nye kunder til gode, sier Martin S. Hansen, gründer og daglig leder i Visual Funk.

På bildet: Kristian Enger og Martin Smestad Hansen. Foto: Itera Gazette.

Kommentarer

Martin Smestad Hansen

Rådgiver i Itera Gazette

7 år, 7 måneder siden

Takk takk! Vi flytter inn til resten av gjengen på Youngstorget.

Espen Bjarnø

CTO i Movi Tech AS

7 år, 7 måneder siden

Gratulerer Martin! :)

Deepak Chawla

7 år, 7 måneder siden

Kult, gratulerer Martin og Geir & co. Skal dere flytte på dere, eller fortsetter dere businessen fra Skøyen?