Ernö-team reiser til Hamburg

Konkurransen om å delta i Young Creatives i Hamburg under Eurobest er nå overstått. Vinnerteamet er Ulrik Solum Waagsether (26) og Sindre Veseth Foss (26) fra Ernö.

8648 8e167 original
8649 adf68 original

Veseth Foss og Solum Waagsether har lagt seg på en aktivistisk stil i annonsekampanjen som til slutt endte med vinne inngangsbilletten til Young Creatives-konkurransen i Hamburg i desember. Det var 12 bidrag med i konkurransen, som foregikk iløpet av 48 timer.


Ulrik Solum Waagsether og Sindre Veseth Foss. Foto: Ernö– Her har vi en virkelig god ide som helt sikkert ville skapt mye oppmerksomhet. Det liker vi! Capa er stolte over å sende Sindre og Ulrik som norske representanter i årets Eurobest-festival, sier prosjektleder Vibeke Jacobsen fra Capa, som legger til at hun ønsker guttene lykke til.

Frank Undheim fra McCann og André Koot fra SMFB satt begge i juryen. De har dette å si om jobben:
– Når en annonse klarer å involvere, engasjere og provosere burde det premieres. Dette er en sterk løsning vi håper står på trykk i morgendagens aviser, og som vi mer enn gjerne involverer oss i, sier Undheim

Vinnere sjøl synes det var en usedvanlig flott start på dagen å få beskjed om at de skal til Hamburg og konkurrere mot Europas beste unge team.
– Vi følte det kledde Natur og Ungdom å være aktive, og derfor valgte vi å gjøre annonsene om til en aksjon. Denne gangen rettet mot Jens Stoltenberg. Og ni andre. Vi gleder oss veldig til å konkurrere i Hamburg, sier Ulrik Solum Waagsether og Sindre Veseth Foss.