Dist fikk «Site of the Day»

Den nylig Sølvtaggen-premierte «Brain Design», revitaliseringen av det 30 år gamle designikonet Variable Balans fra Variér, har fått FWA-heder.

8152 641ae original

FWA (Favourite Website Awards) er en av de mest prestisjefylte digital-konkurransene internasjonalt. Hver dag mottar de over 200 bidrag, og 29. februar var det Dist og prosjektet Brain Design som fikk heder.

Eirik Sørensen og Finn Knudsen, kreative ledere i Dist, forteller.

– Brain Design er et prosjekt hvor vi brukte barns hjernebølger til å designe nye mønstre til den gamle designstolen Variable Balans. Stolen er nemlig den perfekte leksestolen for barn, da den er laget for å øke hjerneaktiviteten og konsentrasjonsevnen. Vi ville demonstrere dette, gjennom å la produktet bli et slags bevis på sin egen funksjon. På nettsiden fortelles hele historien bak, og hvordan vi laget de ulike designene. Vi er vanvittig stolte av dette prosjektet, og da er det jo ekstra gøy å bli hedret på FWA.

Arild Aakre fra Variér Furniture er storfornøyd med kåringen.

– En del av strategien til Brain Design er å nå så mange designinteresserte mennesker som mulig på verdensbasis, og de fire millioner menneskene som besøker FWA i måneden er faktisk midt i målgruppa vår. Så dette er vanvittig gøy!

Byrået vil gjerne formidle en stor takk til B-Reel som «har gjort en fantastisk jobb på produksjon.»

Se FWA-kåringen her.


Eller gå rett til kampanjesiden her.

Teamet bak kampanjen: Kreatører: Eirik Sørensen, Finn Knudsen, Ingrid Lea, Torny Hesle, Thale Høy-Petersen og Eivind Solberg
Konsulent: Kristian Lyse
Digital produsent: Arnt Scheele
PR-rådgiver: Thorbjørn Laundal
PR-rådgiver: Cecilie Wærholm
Konsulent: Morten Isachsen
Produksjonsbyrå: B-Reel
Ansvarlig hos kunde: Arild Aakre & Bjørn Pedersen