Svensk regi-invasjon

Åtte svenske regissører har fått et norsk hjem hos Tangrystan, blant dem Felix og Måns Herngren, Hans Ingemansson, Johan Rehborg og Jakob Ström.

10889 fe3aa original

Felix HerngrenFridde og fikk ja: I dag er det skuddårsdag, en dag der damene tradisjonelt frir til sin utkårne. Slik er også skikken i Tangrystan, påstås det. Uansett har det svenske produksjonsselskapet FLX og Tangrystan nå forlovet seg. Åtte svenske regissører har fått et norsk hjem, blant dem Felix og Måns Herngren, Hans Ingemansson, Johan Rehborg og Jakob Ström.

Jokern i svenskestokken. Tangrystan-produsentene Beate Tangre og Gry Sætre sier følgende om sin nye svenske-verving.

– If you can't beat them, join them! FLX har stått øverst på vår Most Eligible Bachelor-liste lenge, og nå når vi allerede har tre av regissørene i full gang med norske prosjekter, er vi helt sikre på at vi fant jokern i svenskestokken. Hvor ofte treffer man noen man både har god kjemi med, som er sexy og som får deg til å le så du griner, noen man beundrer for sin kunnskap og kompetanse, men som også lytter når du har noe å si?

Kommer på Gullblyanten. Mannen bak FLX, også kjent som mannen bak TV 4-megasuksessen «Solsidan», Felix Herngren, er også fornøyd.

– Det känns sjukt roligt att få ingå i ett nära samarbete med Tangrystan. Alla vi regissörer på FLX har nu en ständigt packad resväska och hög telefonräkning. Norway – here we come.

Og det gjør de også: På fredag samles familien på bord 35 under Gullblyanten på Plaza, som får en rik språkpalett bestående av dansk, svensk, finsk og norsk.

Bildet øverst i saken er hentet fra «Solsidan», produsert av FLX og Jarowski og skapt av blant andre Felix Herngren.