Unge løver skal gjøre byen tryggere

Her er Young Lions-briefen. Årets oppgave går ut på å verve flere Natteravner.

Young Lions er Cannes Lions' ungdomskonkurranse for kreative fagfolk, 28 år eller yngre. Teamet som vinner konkurransen får reise til Cannes Lions og representere Norge i juni i konkurranse med unge team fra hele verden.

Konkurransen begynner idet dette er offentliggjort, og oppgaven skal løses på 48 timer. Innlevering av oppgaven skjer på gullblyanten.no innen torsdag 9. februar klokken 09.00.

Vinnerne i Young Lions blir utropt under reklame- og kommunikasjonsbransjens store festkveld, Gullblyanten 2. mars. I fjor var det Ernö-teamet Sindre Veseth Foss og Ulrik Waagsether som kjempet for landets kreative ære.

Last ned briefen og Natteravnene-logoen under artikkelen.

Kommentarer

6 år, 2 måneder siden

Jeg lurer på det samme som Audun. Jeg synes ikke det kommer klart nok frem hva man skal levere? Skal man levere en faktisk løsning (flash) eller skisser/presentasjon av ideen?

Harald Grenne

Redaktør i Kreativt Forum

6 år, 2 måneder siden

Jon: Det er nok et forsøk på unngå den overraskelsen Sindre og Ulrik fikk i fjor da de reiste ned, og Cannes forventet at de kunne Flash som del av konkurransen. Det er Cannes Lions som dikterer, ikke vi som forsøker å være vrange.

Annebeth Johansen

6 år, 2 måneder siden

Format er de samme som til innsendelse i Gullblyanten. Du finner beskrivelse under innsendelse på gullblyanten.no

Annebeth Johansen

6 år, 2 måneder siden

Du kan godt levere en idé/skisseløsning men ikke som en flash. Da må du levere en pdf.
Det er ideen juryen skal juryere. Vi forventer ikke alt på 48 timer og i tillegg er det Best YET i morgen.
Lykke til!

Sindre Veseth Foss

Art Director i Ernö

6 år, 2 måneder siden

Du trenger nok ikke kunnskaper i Flash for å delta i den norske konkurransen. Men hvis du vinner, bør du lære deg så mye som mulig – før du reiser til Cannes.