Kreativ utveksling hos Spetakkel

Nytt norsk online-magasin for kreatører, av kreatører

– Vi har samlet grafisk design, foto, animasjon, illustrasjon og andre kreative fagområder på ett sted, og legger jevnlig ut alt i fra nyheter og ting som skjer, til inspirasjon, intervjuer, tutorials og annet av interesse, forteller Marius Wathne, en av de seks kreatørene bak Spetakkel.org.

Blant de faste innleggene hos Spetqkkel er «Ung og Lovende» som er er en arena for studenter/junior-designere og andre kreative individer å vise seg frem på.

Møttes i Melbourne. Magasinet drives av seks tidligere NKF-studenter som møttes under videre studier i Melbourne, Australia.

– Spetakkel ble startet fordi vi følte at det er et behov da det ikke er så mange slike Norske sider og magasiner. Med lansering 19. november i år er vi fortsatt i startfasen, forteller Wathne.

Gjengen bak spetakkel er: Stig Bratvold, grafisk designer, freelancer i Stavange. Fredrik Staurland, grafisk designer, daglig leder og partner i oslobaserte Studio Fusentast. Marius Wathne, grafisk designer og art director i Studio Fusentast. Håvard Forland Isaksen, animatør, som jobber hos Schjærven Film i Oslo. Joachim Knestang Elstad, grafisk designer, jobber som grafiker hos KG Fosshagen i Stavanger. Sist, men ikke minst: Pia Ringstad, grafisk designer, som frilanser i Oslo.

– Spetakkel skal fungere som en plass hvor vi kan få utløp for den kreativiteten som man sitter inne med etter at arbeidsdagen er unnagjort. Det hjelper oss å reflektere rundt faget vi jobber med hver dag, og fører til at vi utvikler oss som tenkere og designere, avslutter Wathne.

Spetakkel.org.

På bildet: Fra Spetakkels oppstartsmøte. Foto: Dem sjøl.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.