Velkommen til nye Kreativt Forum

Det er med stor ydmykhet og aldri så lite stolthet at vi inviterer til innflytningsfest. Og dét til tross for at vi ikke har pakket ut alle møblene ennå.

22230 77cd6 original

Som vi har nevnt ved et par anledninger tidligere: I høst og vinter har vi alliert oss med smartere folk enn oss selv (alltid et bra knep) og pønsket ut en ny tilstedeværelse på nett.

Løsningen du ser nå minner ved første øyekast om den forrige, både struktur- og innholdsmessig. Og det er ikke så rart, ettersom den er fylt av innhold fra den gamle løsningen, som strekker seg tilbake fra begynnelsen av 2008 og fram til i dag.

Men du ser kanskje også at nytt og mer magasin-orientert materiale er på plass, blant annet vår Hjemme hos-reportasje fra DDB Oslos nye krypinn på Oslo vestkant, laget av Torbjørn Kvien Madsen. Dessuten: Du vil få vann i munnen av Paradox-filmprodusent Henrik Henriksens ode til kjøtt som krever lang varmebehandling i artikkelen «Kjakelig», og du har helt sikkert også lagt merke til den frekt titulerte «Slik blir du superkreativ», signert av ingen ringere enn Hans Magne Ekre.

Og mer av denne typen stoff kommer, da vi har vært så heldige å alliere oss med en rekke dyktige bidragsytere der ute i bransjeland (og vi håper på stadig flere).

Men vi bringer nye funksjoner til torgs også: Her kan du lese en guide om de nye funksjonene på nettstedet.

Under utvikling

Vi er ikke ferdige med å bygge det vi har sett for oss. Vi har nemlig et vell av materiale som er flyttet mellom to tildels inkompatible systemer, og som nå må kobles med brukere og byråer slik at det skal bli søkbart og oversiktlig. Og til det trenger vi din hjelp: Les om oppdatering av arbeider fra det gamle systemet.

Logg inn med eksisterende konto, eller opprett ny

Det første vi vil ha deg til å gjøre er å registrere deg med egen brukerkonto, eller at du logger deg inn med eksisterende konto fra den gamle løsningen. Vi har flyttet over hundrevis av brukerkontoer fra det gamle KF. Veldig mange av disse har utdaterte epostadresser fra tidligere arbeidsgivere, og vi hadde satt stor pris på om disse ble oppdatert (kontakt oss dersom du finner kontoen din, men har problemer med å logge inn. Brukere som kun hadde Facebook-tilknytning ble dessverre ikke migrert over).

Her og her kan du se et par eksempler på hvordan migrerte brukerkontoer ser ut.

Og her kan du se noen fine eksempler på at bare bittelitt kjærlighet kan gjøre underverker med byråsidene: Creuna, Edison Wolfram og Scandinavian Design Group.

For øvrig: Vi har valgt å ikke søle til nettsiden med delinger til alskens sosiale nettsteder, med visshet om at KF-brukere er ressurssterke og driftige folk som med letthet kopierer lenker og deler dem videre helt uten hjelp fra tredjepartsapplikasjoner.

Velkommen!