Gullsnitt er igang

Jens Haugen leder juryen i neste utgave av Gullsnitt, konkurransen som blir arrangert i regi av Norske Reklamefotografer.

40618 942e5 original
Postproduksjon og design: Goodevening.no / foto: Rune Bendiksen

Gullsnitt går i disse dager ut og inviterer fotografer og byråer til å sende inn sine beste reklamekampanjer og kommersielle arbeider, jobber der fotografiet er i fokus.

Juryen ledes i år av Jens Haugen, som driver JH studios basert både på Hamar og i Oslo. Med seg har han Damian Heinish, Margaret de Lange, Agnete Brun, Synøve Dreyer, Rune Bendiksen, Ole Musken og Jo Michael.

«Redaksjonelt» er ny kategori

Nytt av året er kategorien Redaksjonelt, der man kan sende inn bilder fra kundeblader, magasiner og ukepresse. Dessuten er kategoriene Reklame og Mat/drikke endret litt på: Nå kan du velge å sende inn «rene» bilder eller slik det har vær publisert med grafikk og layout.

Både profesjonelle fotografer, byråer, lærlinger og studenter kan delta i konkurransen. Frist for innsendelse er 31. januar, og det gis rabatt til de som leverer før nyttår.

Kategoriene som juryeres er: Byråprisen, Reklame, Mote, Portrett, Redaksjonelt, Musikk, Produkt, Mat/drikke, Interør/arkitektur, Næringsliv/profil, Årets nykommer og Eget arbeid. Dessuten deles det ut årets Grand Prix på tvers av kategoriene.

Vinnerne og deres bilder presenteres i en egen bok og vinner av kategorien eget arbeid vinner separatutstilling på Fotografiens Hus.

www.gullsnitt.com