Ray Lego til Slaughterhouse Pictures

Han er hyllet av Luerzer’s Archive som en av verdens beste fotografer. Nå skal han jobbe med det norske filmproduksjonsselskapet Slaughterhouse Pictures.

41083 bff6b original
Ray Lego selfie

Ray Lego har vært fotograf i 20 år. Etter utdannelsen på New York School of Visual Arts, var det rett ut og jobbe for byråer som Wieden+Kennedy (Nike/ESPN) og Ogilvy & Mather (Miller Light). Etternavnet «Lego» er opprinnelig et kallenavn som festet seg fordi han er så glad i å male, tegne og forme.

– Vi er stolte og kjempeglade for å jobbe med Lego i vår internasjonale satsning og har flere spennende prosjekter både i Norge og USA i startgropa som vi gleder oss til å jobbe med i 2014, sier Lars Berteig Andersen, som er administrerende direktør, produsent og regissør i Slaughterhouse Pictures.

Om samarbeidet sier Ray Lego at det åpner en verden av muligheter.

– Jeg kom over Slaughterhouse Pictures da jeg gjorde research for et framtidig prosjekt med Warner Bro’s Animation, og ble helt blåst vekk av promoen for «Sons of Satan». Lars, som driver Slaughterhouse Pictures i Oslo, fløy til NYC og vi møttes og snakket om hvordan vi kan samarbeide og lage briljante prosjekter. Resten blir historie, bildene vi har forestilt oss skal bli virkelighet, sier Lego.

Du kan bildene hans på raylego.com.