Møbelringen velger Centerteam

Centerteam reklamebyrå får ansvarer for å utvikle kommunikasjonsløsninger i alle kanaler.

– Møbelringen står støtt i et turbulent marked. Vi ønsker å bidra til å skape fornyelse i norske hjem gjennom kunnskap, service og lokalt kjøpmannskap. For å få til dette skal vi spisse vår kommunikasjon mot utvalgte kategorier og målgrupper. Vi har store vekstambisjoner og er glade for at vi har fått til et samarbeid med et miljø som har stor erfaring med retail og sisteleddsmarkedsføring i kombinasjon med merkevarebygging i alle kanaler, sier administrerende direktør Kjell-Hugo Melvoll.

– Vi er ydmyke og stolte over å få jobbe med et tradisjonsrikt selskap som Møbelringen. Det er en sterk merkevare bygget over tid av dyktige, lokale kjøpmenn. Med Centerteam sitt fokus på kundestrøm, varehandel og salgsresultater ser vi frem mot et spennende samarbeid, sier daglig leder i Centerteam reklamebyrå Chris Kirkemo.

Centerteam Reklamebyrå ble etablert i 2001 og har kjernekompetanse innen kjøpesenter, varehandel og merkevare i butikk. Byrået har omtrent 30 ansatte med kontorer i Trondheim og Oslo

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.