Gir bort grafisk assistanse

De grafiske designerne i Lab3 står stand-by for å gi bort tjenestene sine i julegave.

Lab3-designere står til grafisk tjeneste i desember, til tross for at de har mye å gjøre. De tolv nyutdannede grafiske designerne fra NKH jobber fulltid i Lab3, mens de søker på drømmejobben. I jakten på jobb lanserer de nå en tjuefiredager-stand-by assistanse, der designerne ser en mulighet til å vise seg frem for sine potensielle arbeidsgivere. 

– Vi synes det å gi bort tjenester er de beste julegavene, og ser derfor på dette som en gylden mulighet. Nå håper vi bare byråene tar sjansen på å ringe oss. For vi vet vi er gode nok til at vi ikke skaper mer kaos, slik mange kanskje tror om nyutdannede spirer. Vårt ønske er å komme i kontakt med så mange som mulig, og vi er sikre på at vi skal finne en blant oss som alltid vil kunne klare å løse oppgaven. Vi kan stille opp på kort varsel når et design- eller reklamebyrå på Østlandet søker assistanse, sier daglig leder av Lab3 og timelærer ved NKH, Jannicke Østlie.

Hva de gjør og ikke gjør

– Vi løser det praktisk ved at dere ringer/sender oss en mail, med ønsket dag og oppgave, så finner vi den av oss som passer best til oppgaven. Alle luker blir dokumentert på sosiale medier, og vi legger det til vår prosessbok på lab3.no, sier Østlie.

– Vi kommer ikke til å gå tur med hunden din. Eller hente barn i barnehagen. Eller kjøpe julegaver.  Men vi kan illustrere, typografere, fotografere, montere, skisse og presentere ideer. Vi jobber både i team og individuelt. 

– Snøhetta fikk gleden av å tjuvstarte adventskalenderen. Et team fra Lab3 var på plass i løpet av 90 minutter, og oppgaven ble til to fine prosjekter, avslutter Østlie.

For booking av Lab3-designer, kontakt jannicke@lab3.no eller ring Jannicke Østlie på 952 52 565.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.