Nytt motemagasin i bladhylla

Anja Stang, Pauline Naerholm og Maria Sætre står bak PS:, et uavhengig mote- og livstilssblad.

PS: er et nytt norsk livsstilsmagasin som rommer stoff om mote, interiør, kultur, skjønnhet, reiser og sport. 

– PS: er et kommersielt kvinnemagasin som likevel gir bildeserier og artikler rom til å gå i dybden. Den lekne og flytende layouten skal gi leseren følelsen av at alt er mulig, også printmagasinets overlevelse i et utfordrende marked. PS har glanset høykvalitetspapir, solid trykk-kvalitet og to ulike forsider å velge mellom, til den nette sum av 69 kroner, reklamerer redaktør Anja Stang.

Stang kommer sist fra jobben som moteredaktør i Stella, og har mye erfaring fra Elle og Egmontsystemet. Kreativ leder, utgiver og moteredaktør er Pauline Naerholm er hjernen bak legendariske Fjords, har vært moteansvarlig i Personae, og har jobbet som stylist siden slutten av nittitallet. Maria Sætre fra design- og illustrasjonsbyrået Commando Group er AD i magasinet.

– Tematikken spenner fra hårtrender til visuell shop-hopping på nynorsk. Den kontrastfylte layouten byr på alt redaksjonen finner vakkert og inspirerende. Bidragsyterlisten er spekket med sterke navn, fra landets mest etablerte fotografer, stylister og journalister til nye, spennende talenter, skryter Stang videre. 

Annenhver måned

Første utgave av magasinet er annonsefinansiert, og fra våren 2015 planlegges en utgivelse annenhver måned. PS: selges hos Narvesen, utvalgte Ark-avdelinger og på konsept-butikken YME. Se www.ps-magasin.no for en komplett oversikt over bidragsyterne til første utgave. Hjemmesiden skal utvikles parallelt med magasinet, som også er på Instagram og Facebook.Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.