S & B-N får bank

Sparebanken Sør åpner reklamekonto hos Kristiandsand-situerte S & B-N.

I 2013 fusjonerte Sparebanken Sør med Sparebanken Pluss. Sparebanken Sør er nå landets femte største norskeide sparebank og har hovedkontor i Kristiansand. Banken har i alt 40 kontorer fordelt på Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark. 

Sparebanken Sør inviterte for litt siden utvalgte reklamebyråer på Sørlandet for å presentere seg og måten de jobbet på. Valget falt til slutt på S & B-N.

– Vi gleder oss til å jobbe sammen med S & B-N. De har allerede levert spennende ideer og løsninger, og vi ser frem til fortsettelsen, sier Trond Skjæveland, konstituert markedssjef i Sparebanken Sør.

– Det føles alltid godt å bli kontaktet etter slike prosesser med meldingen om at man har blitt valgt som partner for kommunikasjonstjenester. Sparebanken Sør er en kunde som passer perfekt inn i vår måte å løse oppgaver på, sier Christian Bråthen-Nordland og Jostein Syvertsen i S & B-N.

– De har en sterk inhouse-avdeling som håndterer produksjon mot digitale flater og andre markedskanaler. S & B-N kan bidra med sin spisskompetanse der det trengs, samtidig som vi hele tiden ser helheten sammen med bankens markedsavdeling. Vi skal bidra mye på bankens fokus mot digitale løsninger. S & B-N skal hjelpe å forme merkevaren Sparebanken Sør.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.