Gulltaggen i endring

Gulltaggen lanseres i nytt format, inspirert av internasjonale konferanser. I år foregår det hele på Colosseum Kino, som blir bygget om for anledningen.

54680 46683 original
Foto: Kjetil Bjørnsrud (CC)

– Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til historiens beste Gulltaggen, sier daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen.

Ifølge INMA så skal deltakerne i år gis større frihet ved at det innføres parallelle spor, noe som skal gi en mer dynamisk konferanseopplevelse. Det nye slagordet lyder «Celebrating all things Digital» og konferansen finner sted i nye lokaler, spesialtilpasset og ombygget for anledningen.

I ny drakt, men bakoverkonvertibel

Colosseum Kino vil fremstå i en helt ny drakt under Gulltaggen den 28. og 29. april 2015. Hele utearealet skal benyttes og bygges ut for konferansen. De ulike salene vil huse ulike temaspor, hvor bygget danner fundamentet.

– Forventningene til Gulltaggen er skyhøye, fortsetter Eriksen.

– Vi skal gjøre Gulltaggen bakoverkonvertibel ved å tilføre nye elementer til den velkjente grunnmuren i konseptet, nemlig de beste internasjonale talerne. Konferanseopplevelsen vil være en helt annen en tidligere, sier Eriksen.

Mer enn bare til film

– Vi er både stolte av og glade for at Gulltaggen 2015 skal arrangeres på Colosseum, forteller Jannicke Haugen, administrerende direktør i Nordisk Film Kino.

– Dette er et godt bevis på at et kinohus kan benyttes til mye mer enn filmvisning. Det blir veldig spennende å følge med på prosjektet, og vi gleder oss til å se sluttresultatet i april.