Nytt netthjem for byHands

Illustratør-agenturet byHands er ute med ny nettside i dag.

55025 71ca6 original
55028 30cd6 original
55031 e114b original
Ida Lund Bjørnsen. Illustrasjon: Frode Skaren/Uglylogo
55034 ced43 original
Siliva Moràn Kjølstad. Illustrasjon: Frode Skaren/Uglylogo

– Dette har vi gledet oss til å vise dere lenge nå. Endelig er alt klart, nye porteføljer er lagt inn, bildene er større, navigeringen er bedre og det er tatt hensyn til alle plattformer. Det er lettere å dele bilder og nyheter, og vi har fått det vi har drømt om lenge, nemlig en webshop hvor det går an å bestille trykkene fra de siste utstillingene våre, i tillegg til annet snadder, forteller Ida Lund Bjørnsen, en av to fulltidsagenter i byHands.

ByHands ble startet opp i 2011 av Lund Bjørnsen, som nylig fikk med seg Siliva Moràn Kjølstad med på laget som agent. Agenturet representerer i dag navn som Bendik Kaltenborn, Børge Bredenbekk, Darling Clementine, Esra Røise, Hanne Berkaak, Jon Arne Berg, Kristian Hammerstad, Magnus Voll Mathiassen, Peter-John de Villiers, Robin Snasen Rengård og Uglylogo/Frode Skaren.

– Vi elsker våre nye nettsider og må gi en enorm takk til Carl Gürgens som har designet dette. CSS og html er gjort av Ole Sletten fra Sletten & Østvold. En like stor takk til Trond Mjøen i Twined som har ferdigstilt programmeringen og gitt oss en utrolig intuitiv og lekker back-end, avslutter Lund Bjørnsen.

www.byhands.no