Young Lions-brief: Å gjøre interessepolitisk arbeid sexy

Årets Young Lions-brief handler om å fremme BandOrg, en landsomfattende interesseorganisasjon for unge mennesker som spiller i band.

56441 a6012 original
Plakater: UglyLogo Foto: BandOrg
56462 a3783 original
Illustrasjon: UglyLogo

BandOrg er den største interesseorganisasjonen for band i Norge, og gjenstand for årets Young Lions-brief. Briefen laster du ned på Word-filen til høyre her på siden. I samme kolonne finner du vedlegg til briefen (med regler og betingelser) og BandOrg-logoen.

Young Lions er konkurransen for deg som er 28 år eller yngre, ansatt i byrå og har lyst til å konkurrere i Cannes

Det er Cannes Lions’ offisielle samarbeidspartner i Norge, CAPA som arrangerer Cyber- og Film-delen av konkurransen i samarbeid med Kreativt Forum og Gullblyanten.

To team til Cannes, to team til Antwerpen

Gullblyanten kårer ett vinnerteam i hver kategori, Film og Cyber. Dermed sendes to vinnerteam til Cannes. Et team som eventuelt ønsker å svare på oppgavene i begge kategorier kan gjøre det.

Teamene som kommer på 2. plass i begge kategorier får delta i Eurobest i Antwerpen i desember 2015 i kategori for Integrert.

Innleveringen av arbeider skal skje torsdag 5. februar innen klokken 09.00. Innlevering skjer digitalt og gjøres ved å gå til «Innlevering av arbeider» på gullblyanten.no.

Slik leverer du:

  • Film: Lever skissefilm elller Animatic (animert storyboard) + eventuell beskrivelse. Film dekker alle områder som tradisjonell TV- og kino-reklame, og filminnhold produsert for nett og tilsvarende flater.
  • Cyber: Lever en casefilm (max 2 min) eller PDF med en beskrivelse av prosjektet. Cyber vil si at arbeidet må være distribuert via nett, digital og/eller teknologisk kommunikasjon.

Klikk her for en presisering av hvem som kan delta og hvordan du leverer briefen.


Briefing Young Lions.docx

Young Lions 2015 - vedlegg til brief.pdf

BO_logo_svart_.pdf