Stripe og Postmenn slår seg sammen

VFX- og 3D-selskapet Stripe og postproduksjonsselskapet Postmenn slår seg sammen og danner det de selv mener er et av landets største og mest komplette fullservice postproduksjonshus.

– Det åpner seg langt større muligheter nå som vi blir en del av Postmenn og Skyskrapersystemet. Her er det et stort og kreativt miljø med alle fagområder du kan tenke deg innen reklame og underholdningsproduksjon. Det blir litt rart, men veldig spennende å gå fra syv til over 50 mann sånn over natta, sier gründerne Geirr Johnsen og Atle Krogstad Berg fra Stripe. 

– Til sammen er vi nå et postproduksjonselskap på 12 mann, inklusiv et lite postkontor i Stockholm. Det begynte med en telefon til Geirr og Atle i Stripe for å høre om de hadde lyst til å begynne og jobbe her, noen måneder senere hadde styrelederen vår* signert en kontrakt om kjøp av Stripe AS. En mulighet som ikke hadde kommet på banen hvis ikke vi til en hver tid hadde vært på jaktet etter nye talenter, sier Stig Anders Høyjord og Håkon Haavik i Postmenn.

Stripe og Postmenn kan i dag tilby offline, online, scanning, lyd, 3d/vfx, animasjon, design og ikke minst grading i samarbeid et av verdens ypperste posthus, The Mill Ltd. 

* Geir Osnes i Skyskraper Holding

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.