Lager idédugnad for flyktningene

Har du en ide som gjør det lettere for flyktninger å inkluderes? Trigger vil ha dine ideer som bidrag til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Trigger har nettopp startet jakten på ideer som kan bidra til at alle flyktninger kommer raskt inn i den nye hverdagen sin. Initiativet som har fått navnet Trigger.Action skal hvert år bidra med en million kroner i pengestøtte og arbeidskraft til en verdi av to millioner. Aller først søker de etter mennesker med ideer som kan bidra til å løse flyktningkrisen dagen derpå. 

Kraften i en god idé

– Vi tror på kraften i en god ide. Vi tror den kan gjøre en forskjell og vi vet at den kan inspirere andre til å bidra positivt. De siste ukene har vi sett et enormt engasjement for å hjelpe mennesker som har flyktet. Men hva skjer når bamsene er delt ut, maten er spist og hverdagen innhenter oss alle? Behovene for hjelp og innsats er fortsatt store, men de skifter karakter. Derfor leter vi etter løsninger som kan sikre at flyktningene kommer raskt og godt inn i den nye hverdagen sin, forteller Preben Carlsen i Trigger.

– Løsningene trenger ikke å være store. De trenger ikke å løse noe for alle. De kan også bety mye for få. Har du en idé som kan gjøre det lettere for flyktninger som kommer til Norge å bli inkludert i samfunnet vårt, eller kjenner du noen som har det? I så fall håper vi du tar kontakt, oppfordrer han.

Alle kan søke

Trigger oppfordrer alle til å søke, enten du har en gjennomarbeidet idé, om du jobber i en organisasjon eller virksomhet som trenger et løft, eller om du har noen første tanker som du gjerne vil jobbe videre med sammen med PR-byrået. 

– Enkeltpersoner, grupper, bedrifter, start-ups, stiftelser, organisasjoner og folkebevegelser – alle kan søke.  Og selvsagt er ideen din. Vi kommer til å behandle den konfidensielt, og ikke bruke den uten ditt samtykke. Vi er opptatt av innholdet og bærekraften i hvert enkelt innspill, og kunne bidra til at en meningsfylt idé blir realisert, sier Carlsen.

Her kan du søke og lese mer om Trigger.Action.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.