Lanserer nytt illustrasjonsagentur

Linda McMahon har etablert KANOON, som skal være et «agentbyrå for illustratører».

64906 ae4c2 original

For noen år tilbake etablerte byHands seg på kort tid som det sentrale agenturet for illustratører i Norge. Selskapet får nå en konkurrent i nystartede KANOON, der Linda McMahon er primus motor. McMahon har bakgrunn som prosjektleder i ANFO, som manusforfatter i tv-produksjonsselskapet Monster og Rubicon, art director i Ærlig Talt reklame og kommunikasjonsrådgiver i SiO.

Linda McMahon

– Det er svært få agentbyråer som representerer illustratører og designere i Norge, men man trenger ikke gå lengre enn til Sverige og Danmark for å se at dette er utbredt og har vesentlige fordeler, både for illustratørene og kundene, sier McMahon.

– Vi håper etableringen av KANOON vil bidra til at flere bedrifter bruker illustrasjoner i sin kommunikasjon og blir bevisste hvordan illustrasjoner kan tydeliggjøre budskapet, forsterke avsenderens identitet og skape mer effektiv kommunikasjon, sier McMahon.

I KANOON-stallen finner du illustratørene Kaia Ødegård, Magnus Riise, Camilla Rørvik, Sissel Ringstad og Maria Torset-Granli.

For mer informasjon om illustratørene, besøk: www.kanoon.no.