Pravdas nye jenter

Johanne Helgeland og Charlotte Blom skal regissere reklamefilm hos Pravda.

Pravda er stolte av å ha fått regissørene Johanne Helgeland og Charlotte Blom på laget.

– Både Johanne og Charlotte er regissører med glimt i linsa og en personlig signatur, som vi vet har mye å tilføre norsk reklamefilm. Dessuten er de jenter, og det har vi savnet i Pravda, sier produsent Erik Schøien

Johanne Helgeland har regissert adskillige reklamefilmer i Fantefilm, og hun har vært fremgangsrik både som reklamefilmskaper og regissør for tv. Nylig regisserte hun fem episoder av  TV-serien «Kampen» på NRK. 

– Jeg er glad for å ha fått Johanne til Pravda. Hun er en dyktig historieforteller og visuelt fokusert regissør, som har et skarpt blikk for det humoristiske, så vel som det emosjonelle, sier Schøien.

Charlotte Blom opplevde publikumsuksess med komedien «Staying Alive», som gikk på kino tidligere i år. Ifølge Schøien har hun et sjeldent godt øye for subtil og varm humor, som treffer folk midt i hjertet. I 2006 vant hun Gullstolen i Grimstad for filmen «Kokos». 

– Vi har virkelig troen på at Charlotte vil tiltrekke seg morsomme manus og vet at hun har det som skal til for å heve en god idé, sier Schøien.

Se pravda.no for showreels.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.