Carlsen er Årets foredragsholder

ANFO har kåret Trigger-sjef Preben Carlsen til årets beste foredragsholder.

Prisen for Årets foredragsholder blir delt ut i dag på DSAD (Den Store Annonsørdagen) i regi av ANFO (Annonsørforeningen). Blant de 14 nominerte til prisene, som alle har gjennomført foredrag på ANFO-kurs i løpet av året, er navn som Erling Dokk Holm (Markedshøyskolen), Gry Nergård (Forbrukerombudet) og Katrina Dodd (Contagious).

Men det var altså Triggers Preben Carlsen som gikk til topps. I juryens begrunnelse heter det som følger: 

«Årets vinner er et friskt pust i bransjen. Når denne personen sier noe så lytter vi. Og denne personen deler ofte kloke ord og tanker med oss. Dette har også media fått med seg da de også hyppig benytter seg av vedkommende som fagperson og ekspert. 

Han er konsulent og bringer ofte til torgs litt annerledes tankegods til sine kunder. Som oftest også tankegods som skaper suksess.

Vedkommende er fremdeles ung. Og ut fra det han har oppnådd de siste årene må man kunne si at han er rimelig vellykket også. 

Historien etter at han for fem år siden sammen med tre andre startet et litt annerledes PR byrå har vært eventyrlig. 

I dag har han nærmere 50 kolleger, er stort sett kontinuerlig i finaleheat i kommunikasjons konkurranser i Norge, i Europa og globalt. At han også var i finaleheatet her i fjor er vel heller ingen bombe.

Vinneren er Preben Carlsen fra Trigger.

Gratulerer!»


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.