Indiske byråer velger norsk VFX-ekspertise

Storm Studios og Shorcut Oslo er blitt godt etablert i reklamemiljøet i Mumbai og har nylig ferdigstilt sin fjerde jobb for det indiske markedet.

Søsterselskapene Storm Studios og Shortcut Oslo har tidligere tatt sølv i Goafest for reklamefilmene for Cadbury Gems, og har tro på gjentagelse med sin siste reklamefilm for det indiske parfymemerket Fogg Scent.

– Vi kan tilby nye og spennende visuelle uttrykk med den tekniske kompetansen vi har, men da må vi slippe til allerede på idéfasen, noe de indiske byråene syns er spennende, sier reklameprodusent Fredrik Arntzen.

I fjor hadde vi gleden av å jobbe med en av Indias store regissører, Prakash Varma og Nirvana Films på en reklamefilm for Madhya Pradesh, som er en stat i India. Filmen er produsert for å fremme turismen i staten, og blir fortalt gjennom sterke visuelle bilder med Holi-festivalen som bakteppe. Holi er en fargefestival som markerer starten på våren og er en feiring av skapelse og fornyelse, ved at deltakerne kaster farget pulver på hverandre. VFX-Supervisor, Morten Jacobsen deltok på opptaket i Mumbai og midtveis i etterarbeidet, fløy regissøren til Norge og deltok i ferdigstillingen hos Shortcut.

– Det er veldig hyggelig at de ønsker å delta i prosessen hos oss. På nåværende prosjekt har også byrået og kunde valgt å ta den 13 timers lange flyturen for å være med på sluttspurten, sier Jacobsen.

Se den nyeste og de andre indiske filmene i HD på Storm Studios' hjemmeside.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.