Inviterer til fagdag om universell utforming

Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI) inviterer alle som jobber med nettsider, design og kommunikasjon til fagdag om universell utforming av nettsider.

12. november arrangerer Difi fagdag om universell utforming av nettsider. Målgruppen er designere, nettredaktører, kommunikasjonsrådgivere og informasjonsrådgivere, og målet er å bidra til å øke kjennskapen til regelverket og kravene til nettsider.

Malin Rygg, leder for tilsynsenheten i DIFI.

– Vi ønsker å skape en bedre forståelse av regelverket og hva universell utforming av nettløsninger er i praksis. Vi har satt sammen et program som skal vise vei til hvordan du gjør nettsidene dine universelt utformet, sier Malin Rygg, som er leder for tilsynsenheten i DIFI, Direktoratet for forvaltning og IKT.

– Deres medlemmer er i høyeste grad i målgruppen for lovkravene til nettsider. Og fagdagen vil være lærerik og nyttig for hvordan følge kravene, sier hun til kreativtforum.no.

På fagdagen opptrer sentrale aktører i bransjen, i tillegg til folk fra NRK og Nav IKT, som skal gi tips og råd og dele erfaringer. Det blir også gitt en kort innføring i regelverket og status på universell utforming i Norge.

Her kan du lese mer om kravene til universell utforming. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.