Lotto-reality vant Sølvfisken

Filmen «Morra-idol» av TRY for Norsk Tipping Lotto vant Sølvfisken for august.

I Lotto-filmen «Morra-idol», lansert i januar 2015, møter vi en helt vanlig fyr som på en helt vanlig dag bestemmer seg for å bruke Lotto-millionene sine til å berømme god orden og oppførsel i det offentlige rom. 

Sølvfisken-juryen har følgende å melde om månedsvinneren: «Filmen for Lotto har flere ganger ligget helt i tet dette året. Og denne gang gikk den helt til topps! Filmen er en slags «hverdags-reality», og er befriende folkelig med mange karakterer og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. Og det er vel nettopp det Lotto ønsker å kommunisere; at drømmen om å vinne faktisk kan skje også deg. Filmen har en lun og fin humor som man ikke blir lei av, og hvor vi oppdager nye detaljer hver gang. Gode karakterer og godt håndverk ligger i bunn, uten å gjøre historien for komplisert eller vanskelig. Rett og slett en feelgood-film!»

Det kreative firkløveret bak jobben er Janne Brenda Lysø, Stian Johansen, Petter Bryde og Thorbjørn Ruud, tidligere TRY-medarbeidere som når driver nr. 2-byrået T/A POL. Konsulent på jobben var Morten Polmar, mens Cathrine Wennersten var prosjektleder.

Det er Morten Tyldum som har regissert filmen, og den er produsert av Guri Neby i Einar Film & Fortellinger.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.