Søker deltakere til byutviklingskonkurranse

Nordic Built Cities Challenge lanserer unik konkurranse for alle med interesse for byutvikling. Premie: 1,2 millioner kroner.

På bakgrunn av 37 forslag har seks byutviklingsprosjekter i Norden blitt valgt ut til konkurransen Nordic Built Cities Challenge. Fellesnevneren er at de alle leter etter den rette løsningen som kan ta prosjektet til neste nivå.

– De utvalgte prosjektene representerer et bredt spekter av utfordringer, fra klimatilpasning til grønn mobilitet og gjenbruk av eksisterende materialer i urbane områder. Ambisjonen er at prosjektene skal demonstrere innovative nordiske løsninger som kan eksporteres, både i Skandinavia og internasjonalt, sier Kristina Mårtensson, seniorrådgiver ved Nordic Innovation og prosjektleder for Nordic Built Cities programmet.

Alle kan delta

Enten du er arkitekt, ingeniør, entreprenør, gründer, grafiker, byplanlegger, systemutvikler, programmerer, student eller bare opptatt av byutvikling, er du velkommen til å delta i Nordic Built Cities Challenge. Konkurransen oppfordrer både ferske og mer etablerte aktører til å samarbeide om å utvikle nye løsninger for smarte, levende og bærekraftige nordiske byer.

Matchmaking-event i Stockholm

Et viktig aspekt av konkurransen er å stimulere til samarbeid på tvers av fagområder og landegrenser. Nordic Innovation inviterer derfor til et nordisk matchmaking-event på Radisson Blue Arlandia Hotel i Stockholm, 5. november 2015.

– Dette er en fantastisk arena for å møte likesinnede mennesker fra hele Norden, knytte nye kontakter og bli inspirert, sier Mårtensson.

Nordic Innovation tilbyr alle som deltar på matchmaking-eventet muligheten til å søke om å få dekket reiseutgiftene sine.

Du kan lese mer om matchmaking-eventet og melde deg på konkurransen her.

Les mer om de seks byutviklingsprosjektene her.

Foto: CC 4.0.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.