Stjernefotograf til Tinagent

Med én fot godt plantet i Oslo, den andre solid etablert i New York og med resten av verden som sin arbeidsplass, har fotografen Dusan Reljin signert med Tinagent for Skandinavisk representasjon.

Dusan Reljin begynte for alvor å fotografere som 21 åring i 2000, etter å ha vært assistent til portrett- og motefotografen Craig McDean i flere år. Han er mest kjent for sine slående portretter og motebilder. 

– Hans særegne evne til å fange motivets energi og sinnsstemning, koblet med en genuin interesse for film, gjør bildene hans til fortellinger vi fort blir grepet av. Dusan har en imponerende portfolio som tar pusten fra de fleste, sier byråleder Tina Holt.

Fotograf for de beste

Med oppdrag for prestisjetunge aktører som W, Vouge, GQ og Harpers Bazaar, har han, som en av svært få norske fotografer, skapt seg et solid navn på den internasjonale arenaen. Nike, Givenchy, Gucci, Helmut Lang, Lancome og YSL er noen av kundene som har valgt Reljin som fotograf til sine kampanjer.

– Dusan er en jovial og svært ambisiøs fotograf med oppvekst i  Norge, Serbia og Australia. En bakgrunn som gjør at han raskt tilpasser seg de fleste miljøer og behov, fortsetter Holt.

– Jeg har personlig kjent Tina fra tiden før jeg flyttet till New York, og har alltid likt hennes arbeidsetikk og stil. Jeg gleder meg masse till å jobbe med gjengen i Tinagent, og bli bedre kjent med det norske markedet gjennom å gjøre en spennende reise sammen, sier Reljin.

– Vi er stolte og ydmyke over å representere denne unike fotografen, sier partner Cathrine Sigurdsen i Tinagent. 

– Vi er overbevist om at norske kreatører vil gripe denne muligheten til å kunne jobbe med en fotograf av internasjonalt formant, når nye ideer og kampanjer skal utformes, supplerer byråets produsent, Elisabeth Nøstvik.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.