Streamer for Syria-flyktninger

Indigoboom lanserer albumet #StreamingforSyria til inntekt for Flyktninghjelpen.

Albumet #StreamingforSyria inneholder 99 sanger donert av norske artister og plateselskaper til formålet.

– Vi fikk henvendelser fra artister som lurte på hva de kunne gjøre for å avhjelpe den grusomme situasjonen mange befinner seg i for tiden, sier David Gjester, daglig leder i Indigoboom.

– Så vi sendte ut følere til artister, og fikk overveldende respons, forteller Gjester. 

Ballen begynte raskt å rulle: Egil Hegerberg bidrar med en ny sang og Anja Skybakmoens fantastiske Raga Rockers-cover «Noen å hate» er med. I tillegg bidrar Eurotrash, Black Debbath, Short Skirts, Burrowing, Kari Iveland, Tooji og en lang rekke andre. Indigoboom.no er en norsk digitaldistributør for flere tusen indie-artister Det innebærer at artister får hjelp av selskapet til å komme på steder som Spotify, iTunes og Tidal. 

– Albumet er proppfullt av pop-, rock- , vise- og hiphop-låter, og demonstrerer til fulle hvor bra det står til med norsk indie for tida, sier Gjester.

Initiativets mål: 100 000 x10

Målet med #StreamingforSyria er å få 100.000 nordmenn til å høre på ti sanger. Om de når målet vil dette gi 60.000 kroner til Flyktninghjelpen.

– En enklere og hyggeligere måte å bidra på enn å høre på ti sanger kan vel knapt tenkes, så hør og del alt du kan, Sier Gjester.

Som navnet tilsier er albumet #StreamingforSyria kun tilgjengelig for streaming. Her kan du høre det:

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.