28 norske Epica-sjanser

TRY, POL, DDB Oslo, McCann, Kitchen, Trigger, Anti og SMFB har jobber i finalen i Epica Awards 2015.

Epica Awards er en konkurranse der journalister fra reklame og markedsførings-relaterte publikasjoner sitter i juryen. I årets utgave topper TRY listen av finalister med ti nominerte kampanjer, mens søsterbyrået POL følger hakk i hel med åtte. Så følger DDB Oslo med tre bidrag, både Kitchen og McCann med to, mens SMFB, Trigger og Anti har én shortlistplassering hver.

Djuice trippelnominert

Av TRYs ti vinnersjanser er tre av dem for Djuice-filmene fra kampanjen «Mobildilemma»/«Would You Rather». Byrået er også nominert med de to filmene i Finn-kampanjen «Gjør noe smart med dumme kjøp», en film på Jarlsberg-konseptet «Bare Jarlsberg er Jarlsberg» samt filmen «Knight» for Ridderost, begge for Tine. Også nominert er filmen «My Pension» for DNB og én film fra «Puppy Love»-kampanjen til Telenor. TRY er også videre i digital-kategorien med «Five seconds» for Norsk Luftambulanse,

POL har på sin side fem nominasjoner for filmer i NSB-kampanjen «Travel By Train» («NSB Dramatiserer»), i tillegg til én fra kampanjen «Trainspirations». Nominert er også «The House Hunter’s Journey» («Boligreisen fra  A til Å») og kampanjen for fjorårets TV-aksjon for Regnskogsfondet.

Gullmikken-vinner til finale

DDB Oslo går videre med tre radiospotter, alle for McDonald's. Det er årets store vinner i Gullmikken som er i finale, serien «Come As You Were».

McCann er nominert for filmene «Urban Farmer» for Rema 1000 og «Always on track» for Flytoget.

Kitchen har en film-nominasjon med «The Drama Queen» for Posten, samt en finalejobb i digitalkateogiren med «The Backseat» for Statens Vegvesen.

SMFB er nominert med «Where good days start» for IKEA, Trigger er nominert med «Trollfighters» for Kari Traa, mens ANTI er nominert med den eneste norske design-jobben, «Beer That Makes You Talas» for Talas øl. 

Gull- og sølvvinnerne i konkurransen blir offentliggjort 19. november, mens de øvrige valørene avsløres dagen etter.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.